BWT kjørerute kjemikalier til svømmehaller - BWT Best Water Technology 
Trygghet med BWT kjemikalie service

Vi har i over 38 år hatt egen kjørerute for kjemikalier

- en service til offentlig svømmebasseng og hotellerTrygg, bekymringsfri levering
De fleste basseng i Norge ligger i forbindelse med skoler eller idrettsanlegg som er tilholdssted for barn og unge. Ved å benytte vår kjørerute kvalitets sikrer du din leveranse av kjemikalier slik at alle er trygge.

Faste kjøreruter, innarbeidete bestillingsrutiner og fast sjåfør (Nils Anders Skagen) sørger for at dine kjemikalier blir levert på rett sted til rett tid. Kjell Arne Dahl er ansvarlig for vår kjørerute, og alle faste kunder blir kontaktet pr telefon og e-post 1 uke før planlagt levering.

Som kunder har dere kun ett telefon nummer og en kontaktperson å forholde dere til ved bestilling av varer. Våre tilbakemeldinger fra kunder er at de verdsetter vår kjørerute og servicegrad.

Erfaring og fagkunnskap
Kjell Arne Dahl har arbeidet med kjemi til basseng og vår kjørerute i over 20 år, og har mye erfaring med kjemikalier til svømmebasseng. Nils Anders Skagen har vært vår faste sjåfør i over 17 år, og har rutiner angående håndtering av kjemikalier. Han har ADR-sertifikat for kjøring, håndtering og lagring av farlig gods.

Produktsortiment
BWT har et stort varelager med kjemikalier til basseng, for å sikre god leveringsdyktighet. Vi får ukentlig levering av Natriumhypokloritt (flytende klor) direkte fra produsent, noe som sikrer fersk vare. Vi har også agenturet på HtH Kalsiumhypokloritt (tørrklor) som leveres i fat av 10 kg, 25 kg og 40 kg.

HMS og dokumentasjon
Vår kjørerute har rutiner slik at HMS alltid blir ivaretatt. All emballasje er forskriftsmessig merket og HMS-datablader på Norsk leveres med første leveranse. Egen sikkerhetsrådgiver sørger for at alle HMS datablad til en hver tid er oppdatert.

Alle retur kanner blir forskriftsmessig håndtert.

Vårt medlemskap i RENAS og Grønt punkt sikrer dette arbeidet.

 

For nedlasting av datablader:

 

https://ecoonline.no/sok-sikkerhetsdatablad/
Skriv in BWT i firmanavn og trykk på søk.

 

Vi leverer hver 6. uke!

 

Vår kjørerute har sikkerhet i høysete og kjemikaliene leveres å avtalt sted. – for deres sikkerhet

 


Kontakt oss gjerne!

Ansvarlig: Kjell Arne Dahl

E-post: kad@bwtwater.no

Tlf.: +47 91 84 31 07

 

Last ned kjøreruten for 2019