Safety Covers - BWT Best Water Technology 

Sikkerhetsduk til bassenget

Safety Covers Save-T® sikkerhetsduk er alt man behøver til sikring av bassenget. Ved ganske enkelt å dreie en nøkkel virker dette automatiske bassengovertrekket som sikkerhetsduk. Cover Pools i USA fant opp det automatiske bassengovertrekket for over 40 år siden og tilbyr i dag markedets mest avanserte automatiske overtrekkssystem. Vi er forhandler av disse kvalitetsproduktene med tilhørende automatiske eller manuelle systemer. 

 

Reduksjon av energiutgifter  

Et bassengovertrekk reduserer kostnadene markant, enten det dreier seg om innendørs- eller utendørsbassenger. Varmetapet blir redusert til et minimum. Fordampingen fra innendørsbassenger minimeres, og energiutgiftene kan bli opptil 80 % lavere gjennom redusert bruk av avfukting og aircondition. Utendørsbassenger kan bedre utnytte solstrålingen til oppvarming. 

 

Beskyttelse og sikkerhet 

Et overtrekk beskytter bassenget mot smuss og fallende blader og bidrar dermed til å redusere behovet for rengjøring og vedlikehold. Samtidig er overtrekket en ekstra sikkerhet mot at barn faller i bassenget. Altså en uvurderlig trygghetsfaktor. 


Enkel, brukervennlig og egnet til alle bassengtyper

BWTs elektriske bassengovertrekk er enkle i bruk. Systemet åpnes og lukkes med bryter eller en fjernkontroll. Safety Covers kan produsere overtrekk til nesten alle basseng. Enten de er vinylfôret, av betong eller av glassfiber, om de er rektangulære eller har en annen form, eller om det er et nytt eller et eksisterende basseng.

Individuell tilpasning
Safety Covers tilbyr mange muligheter for individuell tilpasning av overtrekket. Avstem det med de øvrige elementene. Du kan åpne eller stenge springvannet når du beveger overtrekket. Overtrekket kan matche omgivelsene. Vi hjelper deg gjerne med å velge det systemet som passer best til basseng, design og budsjett.