Filtrering - BWT Best Water Technology 

Filtrering

BWTs filtreringssystemer til basseng har i årevis vært brukt i de største og mest berømte basseng- og spaanleggene i hele Europa.

Resultatet er en innovativ teknologi som oppfyller profesjonelle hygienestandarder. Perfekt samspill mellom alle systemkomponenter gir pålitelig drift og service.

 

BWT tilbyr en komplett løsning

 

BWT Premium compact

 

BWTs nye, kompakte system leverer både høytytende filtrering med integrert grovfilter og finfilter samt en ytterst diskré sirkulasjonspumpe som sørger for nesten lydløs drift av hele systemet. Dette systemet inneholder også en varmeveksler som varmer opp vannet til ønsket temperatur, mens den intuitive kontrollen av vask og "returskylling" renser filtrene.

 

Filtration technology

Filtreringen av de grove partiklene skjer inne i filteret. Her frafiltreres urenhetene. Deretter pumpes vannet tilbake i bassenget.

 

Under regelmessig filterrensing/returskylling pumpes det vann i motsatt retning, fra bunn til topp, og de partiklene som stiger til toppen, overføres dermed til skyllevannet. Det kan utføres opptil seks prosesser manuelt eller automatisk med den motordrevne multiport ventilen.