Basseng og basseng teknologi - BWT Best Water Technology 

Eksklusive løsninger som oppfyller de strengeste hygienekravene

BWT tilbyr eksklusive innendørs og utendørs bassengløsninger for kunder som stiller de aller strengeste kravene til hygiene. Kompromissløs hygienestandard for bassengbrukerne, kreativitet gjennom god design samt pålitelig service er alle viktige suksessfaktorer under installasjonen og driften av BWTs bassenger for privatmarkedet.

Vi garanterer materialer av ypperste kvalitet og et omfattende produktutvalg. Tallrike designdetaljer og luksustilbehør som lys samt ulike velvære- og fitnessfunksjoner gjør bassenget ditt til et spennende visuelt element. Et spesielt produkt er BWTs eget styreskap med berøringsskjerm. Dette gjør hele systemet enkelt å betjene og holde ved like.

 
Vår teknologiske ledelse innen vannbehandling gjør at vi kan tilby optimal behandling av svømmebasseng og dermed sikre at brukerne nyter godt av hygienisk trygt vann.

 

Med flere tiårs erfaring fra alle områder innen vannbehandling, spesielt utforming av svømmebasseng, har BWT alle forutsetninger for å bli din prosjektpartner.