Plastbasseng - BWT Best Water Technology 
1
2

Plastbasseng

Ser du etter en strømlinjeformet, puristisk løsning med rene linjer og stilige farger, er det BWTs plastbasseng som gjelder. 


Solid og sikkert materiale

BWTs plastbasseng er helt isolerte basseng i ett stykke, laget av epoksyakrylat av høy kvalitet. Bassengene er fremstilt i en komposittprosess, noe som gjør dem ekstremt stabile og svært motstandsdyktige overfor kjemikalier som brukes til rengjøring og vedlikehold. Levetiden til dette bassenget forlenges som følge av dets suverene evne til å tåle krevende værforhold, varme og frost. Dette bassenget vil du ha glede av i svært lang tid.

 

Kort byggetid

Bassengene monteres på fabrikken og leveres i ett stykke. Alt tilbehøret – som trinn, massasjesystemer, lys osv. – integreres under produksjonen. Derfor kreves det lite byggearbeid på stedet, slik at installasjonen kun tar noen få timer. 

 

Et rikt utvalg av designløsninger

BWT plastbasseng kommer i en rekke ulike størrelser, med elegante trinn og tilbehør i grå granitt, sort, hvit og papyrus. Alle plastbassengene til BWT er utstyrt med en sikkerhetskant på langsidene, trinn og en integrert stålramme som standard. Trinnene har også sklisikker overflate. Du kan også bruke stein til trinnene slik at bassenget blir enda mer eksklusivt og gjør overgangen fra omgivelsene til vannet enda mer naturlig.