Prefabrikkerte basseng - BWT Best Water Technology 
1
2

Prefabrikkerte basseng

Individuelt og mangfoldig: så vakkert kan hjemmet ditt bli

Du vil raskt få gleden av et forfriskende bad når du bestiller et prefabrikkert basseng fra BWT. Se vår omfattende produktoversikt og vårt store utvalg av designvarianter når du skal sette sammen drømmebassenget.

  

Først finner du formen og størrelsen på bassenget

Du kan velge mellom et stort utvalg elegante detaljer, som tilkomstmuligheter, sitteområder og massasjedyser som kan gjøre bassenget om til en ‘velvære-oase’. Du kan velge matchende kanter som gir bassenget en naturlig overgang til omgivelsene. I tillegg kan du velge belysning som skaper den perfekte stemningen i bassengområdet.


BWTs basseng har et høyt nivå av prefabrikkering

Derfor kan du planlegge en sømløs og effektiv installasjon slik at samhandlingen mellom de ulike installatørene gjennomføres på en smidig måte, samtidig som budsjettet overholdes. Du vil få et basseng som er fullstendig vanntett, holdbart og har lang levetid.

 

Alle elementene i BWTs prefabrikkerte basseng kan tilpasses hverandre. Produktene oppfyller den høyeste kvalitetsstandarden, og vi garanterer at du i mange år vil få både aktivitet og avkobling i ditt BWT-basseng.

 

Designvarianter:

 

Plastic pools  PVC-pools 
Plastbasseng  PVC-basseng 
   
Individual-Pool   
Skreddersydde basseng