PVC-basseng - BWT Best Water Technology 
1
2

PVC-basseng

Et design som ikke tolererer skitt og smuss.

 

Motstandsdyktig og holdbart

PVC-overflaten til dette plastbassenget er motstandsdyktig overfor ulike påvirkninger fra vannet. Selv høye vanntemperaturer eller saltbad kan ikke ødelegge materialet. PVC-bassenget produseres i ett stykke, uten skjøter eller sømmer, noe som gjør det 100 % vanntett. Det gjennomfargede materialet gir perfekt fargeekthet, og materialets styrke gir høy stabilitet. Et basseng for livet!


Økonomisk og lett å rengjøre

Varmeisolasjon av høy kvalitet med en tykkelse på opptil 10 cm gir økonomisk drift av bassenget, uansett hvor det er installert. Den helt jevne overflaten gjør vedlikeholdet enkelt siden det er svært få plasser hvor skitt og smuss kan feste seg. Disse bassengene egner seg utmerket for offentlig bruk og i hotellbransjen. Så enkelt kan det være å nyte det våte element.   


Standardløsninger og individuelle løsninger  

Våre PVC-bassenger har et bredt utvalg av størrelser og tilkomstmuligheter. Dyktige fagfolk kan også oppfylle kundens individuelle ønsker siden nesten samtlige bassengformer og -størrelser kan lages på forespørsel. Vi har en løsning for ethvert behov.