Integrerte boblebad - BWT Best Water Technology 

Integrerte boblebad

Varmt, behagelig og fantastisk avslappende – det perfekte tilbehøret til velværeområdet. 

 

Kompakt og elegant 

Enten du har tatt badstu, har gjennomført en treningsøkt i bassenget eller rett og slett er sliten etter en lang arbeidsdag, er det alltid godt med en avslappende massasje i vann som holder 38 °C. BWTs integrerte boblebad er ‘toppen av kransekaka’. Min sin kompakte størrelse, stemningsfulle belysning og fristende bobler utgjør det selve høydepunktet i velværeområdet. Med et boblebad skaper du en helt spesiell spa-oase.

 

Helsebringende og avslappende 

Et boblebad gir deg en helsekilde i ditt eget hjem, og gjennom vannmassasje bruker du vannets gunstige effekter til å stimulere sansene og gi kroppen avkobling. De kraftige varmtvannsdysene stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer transporten av oksygen og viktige næringsstoffer til musklene. Et boblebad gir ikke bare avkobling, men kan også bidra til å lindre symptomer på ryggsmerter, høyt blodtrykk, artritt og selv diabetes type 2. Så bare trykk på en knapp – og skjem deg bort fra topp til tå.

 

Moderne utstyr og behagelig lys 

Integrerte boblebad kan leveres i en rekke ulike materialer (glassfiber, plast, betong eller rustfritt stål) og med ulike sirkulasjonssystemer (skimmer eller overløpsrenne). Du kan kombinere antall tilbehør, som for eksempel luft–vann-massasjedyser, benk med luftmassasje eller dyser i bassengbunnen til fotmassasje. Lag et spa som passer dine behov. Og ikke glem den avanserte belysningen som gjør boblebadet komplett. La velvære og avkobling bli en viktig del av bassengopplevelsen.

 

BWT Integrated whirlpool