Partikkelfiltre - BWT Best Water Technology 
BWTs partikkelfiltreRent, hygienisk vann til hele familien
Verdensnyhet:
BWT E1 – enkel håndtering
Partikkelfilter med høyeste hygiene og komfort
Det beste vannet til boligenBWT tilbyr den beste vannbehandlingen til boligen
1
2
3

Partikkelfiltre

Maksimal beskyttelse og god hygiene i vannsystemet

 

I Norge leverer vannverkene rent drikkevann. Imidlertid kan det skje at sand og andre partikler kommer inn i rørsystemet. Dette kan ende opp i vannforsyningen til hjemmet ditt. Fremmedlegemer i vannet kan ofte resultere i dryppende kraner, blokkerte utløpsfiltre og defekte ventiler i husholdningsapparater, og alt dette utgjør en økt helserisiko. Dessuten kan det føre til korrosjon og ødelagte rør som krever kostbare utbedringer.

 

Partikkelfiltre hindrer fremmedlegemer og urenheter i å trenge inn i rørsystemet.

Det er en stor fordel å installere BWTs partikkelfiltre, siden de krever minimalt vedlikehold. De sørger for kontinuerlig forsyning av rent vann, en ren filtreringsoverflate samt høy hygienestandard i vannsystemet.

 

BWT E1 single-lever filter

 

BWTs partikkelfiltre forhindrer:

 • fremmedlegemer og urenheter i vannet

 • dryppende vannkraner

 • tilstoppede avløpsfiltre

 • defekte ventiler

 • korrosjon og ødelagte rør

 

  Filtre til alle bruksområder

  BWT har både ekspertise og mange års erfaring og kan derfor tilby en omfattende portefølje av partikkelfiltre spesielt utviklet til ulike behov.  

   

  • Utskiftningsfilter: Denne typen filter benyttes til vann med lavt forurensingsinnhold. Filterelementene skal skiftes minimum hver 6. måned for å bevare et høy hygienenivå.

  • Returskyllefilter: Forurensende stoffer fjernes fra filterelementet gjennom en returskylleprosess som utføres enten manuelt eller automatisk, og som bør finne sted minimum hver 6. måned.

  • Spesialfiltre: Til spesielle bruksområder, f.eks. hvor vannet kan være sterkt forurenset av nitrat, jern eller tungmetaller.

   

  BWT E1 – partikkelfilter

  BWT E1 er et partikkelfilter med utrolig enkel håndtering, noe som gjør det lett å skifte filterelementet på få sekunderMer om E1 filter

   

  Årets beste produkt 2013

   

  BWT E1 partikkelfilter mottok prisen Plus X Award 2013