AQA perla im Keller - BWT Best Water Technology 
BWT - Perfect Water

Spar penger og beskytt miljøet med BWTs silkebløte vann

Kalkflekker på dusjvegger, fliser eller armaturer er ikke bare upraktisk og stygt, de forkorter også levetiden til installasjonene. Kalk kan skape store korrosjonsproblemer og dermed koste mange penger. Avkalkningsanlegget AQA Perla gir full beskyttelse mot dette. Forskjellen vil også kunne sees i rørene og resten av vanninstallasjonene.

 

Effektiv teknikk gir meg Komfort

AQA Perla er et bløtgjøringsanlegg basert på den klassiske ionbrytningsmetoden. I tillegg er anlegget utstyrt med mange teknologiske høydepunkter som for eksempel presis saltdosering, "smart"-målefunksjon og berøringsskjerm med mye informasjon.
AQA Perla er bygd med den enestående dupleks-driftsmetoden som overvåker både mengde og hygienenivå. For å forkorte regenerasjonstiden har BWT optimert driften. Hver tank styres av en mikroprosessor. Vannet ledes vekselvis over begge tankene.
Den minimale regenerasjonstiden via vekseldrift gir den beste hygienen. Når den forhåndsinnstilte restkapasiteten oppnås, overtar tank 1 driften mens tank 2 skifter til regenerasjon. På denne måten står vannet aldri lenge stille i tanken.