Kjøkken og bad - BWT Best Water Technology 
Vann beriket med magnesiumBWTs Gourmet filterkanner med den unike Mg2+ teknologien – gir optimal aroma i drikkevann, te og kaffe.
Banebrytende teknologiBWT Gourmet Edition Mg2+ sølvfri er en helt ny,
unik generasjon av filtre. Prosessen består av en
5-trinns filtrering som fjerner alle sølvioner fra
drikkevannet
Lei av kalkavleringer og såperester på badet?Med Quick & Clean skal du kun trykke på knappen for å rengjøre badet
for kalkavleiringer og såperester.
1
2
3
Filterkanner & filterpatroner
Vannkranfiltre
Kalkbeskyttelse til badet

Hvorfor filtrere vannet?

Der er mange gode grunner til å filtrere vannet, og BWT har mange kvalitetsprodukter til dette formålet.


Sunt vann beriket med magnesium

BWTs Gourmet filterkanne er den eneste kanne som reduserer kalk og smakshemmende stoffer og samtidig tilfører vannet smaksforsterkeren og mineralet magnesium. Dette skjer inni filterpatronen ved hjelp av Mg2 + teknologien. I tillegg til å tilføre magnesium fjerner filteret også de små mengdene med sølvpartikler som frigis under en filtreringsprosess. BWTs Mg2 + teknologi gir komplett aroma i kaffe, te og andre drikker. 
  

BWT Filter System

 

Komfort og velvære på badet

BWTs produkter er ikke bare perfekte på kjøkkenet, men også på badet. Vann med høyt kalsiuminnhold gir avleiringer på dusjvegger og armaturer. Disse kalkavleiringene skaper behov for tidkrevende og slitsom rengjøring. Dessuten ødelegger kalk selve vanninstallasjonene som dusj, armatur og rørinstallasjoner.

 
Problemene på badet kan også løses med det lille mykgjøringsfilteret BWT Quick & Clean. Den ultrakompakte enheten installeres svært enkelt under armaturen. Ved å trykke på en knapp strømmer det kalkfritt vann ut av dusjen. Resultatet er merkbart – bad og dusj skinner uten bruk av miljøskadelige rengjøringsmidler. Kalkavleiringer forhindres med det kalkfrie vannet.

Vidoe BWT BWT Filterkanner