Optimal vannkvalitet til boligen - BWT Best Water Technology 
1
2
3
Filter for kjøkken og bad
Hus og hytte
Svømmebasseng

Optimal vannkvalitet til boligen

I Norge har vi en forholdsvis høy vannkvalitet fra de lokale vannverkene. Imidlertid kan vannet være svært kalkholdig i enkelte områder. Kalk skaper problemer, f.eks. kostbare reparasjoner av tilkalkede rør og elementer i vaskemaskiner, varmtvannsbeholdere, vannkraner og dusjhoder. BWT AQA Basic og AQA Therm garanterer kalkfritt vann og beskytter boligen din.


BWTs produkter til faste vanninstallasjoner i boligen gir den beste vannkvaliteten til alle husholdningsapparater. Vi sørger for silkemykt vann i dusj og badekar, rent og mineralberiket drikkevann samt perfekt beskyttelse mot kalk og korrosjon. BWTs patenterte filtrerings-, bløtgjørings-, varme- og kalkbeskyttelsessystemer samt mineraldosering gir best mulig beskyttelse av rørsystemer, solfangere, oppvarmingssystemer og husholdningsapparater.

 

Våre filterkanner til kjøkkenet gjør vanlig springvann om til deilig, velsmakende drikkevann. Kannene fjerner uønskede aroma- og smakshemmende stoffer og fargestoffer (f.eks. klor og jordstoffer) og tilfører vannet mineralet magnesium.

Våre produkter til badet overflødiggjør det harde arbeidet med å skrubbe og vaske dusjkabinett, armatur og fliser. Du behøver ikke lenger bruke miljøskadelige rengjøringsmidler.

Med over 35 års erfaring fra bassengteknologi, tusenvis av installerte systemer og et omfattende produktutvalg, er BWT den rette partneren for huseiere, arkitekter, bygningsplanleggere, kommuner og hotellbransjen. Når avtalen er inngått, vil serviceteamet til BWT være en pålitelig partner som alltid er på kundens side. BWTs vannbehandlingssystemer gir et trygt og hygienisk basseng og garanterer ren badeglede i 100 % hygienisk vann.