Plastteknologi - BWT Best Water Technology 

Plastteknologi

Produksjon av plastkomponenter 
Enten det er fra produktserien til BWT eller en skreddersydd, kundetilpasset løsning, leverer BWT presisjonslaget plast og skaper det om til komponenter og komplette enheter. 

 

Alle komponentene er nøyaktig utformet og produsert ved hjelp av vårt moderne 5-Achs CNC-anlegg, hvor et fleksibelt utvalg av materialer og formater kan tilføres og bearbeides. De aktuelle komponentene og enhetene blir deretter sveiset og limt i vårt monteringsanlegg.

 

Plastcontainere 

Ekspansjonstanker, reservoarer eller mellomtanker. Vi utvikler containere og tanker for hvert basseng, og de lages av holdbar plast av høy kvalitet og forsterkes med stålbånd som har utmerkede statiske egenskaper. Tankene, som er utstyrt med egnede koblinger og inspeksjonsluker, kan oppføres direkte på stedet og tilpasses den plassen man har til rådighet.
Et utvalg av bruksklare containere, med en vannkapasitet på opptil 4 m³, er spesifikt tilgjengelig for små bassenger. Disse leveres også med stålbånd og har egnede luker og koblinger samt et bredt utvalg av tilbehør.

 

Utstyr og tilbehør  

BWT leverer og installerer utstyr og tilbehør for alle typer bassenganlegg. Prosessen starter med at man velger ut den korrekte grunnutrustningen. Utstyret er nøyaktig utformet slik at det garanterer optimal vannstrøm, enkel håndtering og enkel installasjon. 

 

Produktspekteret omfatter alle områder av installasjonen. De ulike materialene som brukes i produksjonen kan velges ut separat, og de blir tilpasset i henhold til bruksområde samt type basseng.