Spa basseng - BWT Best Water Technology 
1
2

Spa basseng

Vektløshet og en oppfriskende følelse: Spa anlegget for de som vil skjemmes bort.

 

Livseliksir og helsekilde

Vi kjenner alle den deilige følelsen av å ta et varmt bad. Ikke til å undres over at vannet betyr så mye for velværeopplevelsen. Blodsirkluasjonen blir stimulert, immunsystemet blir styrket, og muskler og ledd får nødvendig hvile. Dette kan sies å være en egenskap ved et ”flytende” bad. Du føler deg spesielt vel i det salte vannet; det er som om saltet styrker hver eneste celle. Pusten går også lettere.

 

Mildt og naturlig

Et ”flytende” bad, med et naturlig saltinnhold på 2–3 %, har en avslappende, helbredende effekt. Til sammenligning er saltinnholdet i Middelhavet på ca. 3 %. Saltvann bidrar til å gjøre allergier mindre plagsomme samt fremme blodsirkulasjonen i huden. Psoriasis og eksem, ledd- og ryggproblemer, men også stressymptomer som hodepine og søvnløshet reduseres merkbart. Det er like avslappende som en tur til stranden.  

 

Saltgrotter  

Et naturlig midtpunkt i ethvert hjem. Hvem har vel ikke drømt om å oppleve følelsen av vektløshet! Gjestene dine flyter praktisk talt urørlige rundt i saltvannet mens de lytter til behagelig musikk. Samtidig utfører saltet sin velgjørende magi på kroppens fysiske balanse og hudens pH-verdi. Mange leger anbefaler saltbad til generell styrking av immunforsvaret og detoksifisering (avgifting) av kroppen. Det dokumenterte BWT Soledosier-produktet, med sitt mikroprosessorstyrte måle- og kontrollsystem, gir en ensartet og stabil saltkonsentrasjon som sikrer en pålitelig og perfekt vannkvalitet.