Integrerte boblebad - BWT Best Water Technology 
1
2
3

Integrerte boblebad

Varmt, behagelig og fantastisk avslappende – det perfekte tilbehøret i velværeområdet.

 

Plassbesparende og elegant 

Nå for tiden er det ingen hoteller som lager velværeavdeling uten boblebad. Gjestene forventer seg en velgjørende massasje i vann som holder 38 °C etter en lang dag på ski om vinteren, en krevende vandretur om sommeren eller rett og slett som en avkobling fra hverdagens stress og mas. Med sin kompakte størrelse, sine flotte lyseffekter og fristende bobler er BWTs integrerte boblebad selve høydepunktet i velværeavdelingen.

 

Helsebringende og avslappende

La vannets velgjørende effekt komme til nytte – både for deg selv og hotellets gjester. Vannmassasje stimulerer sansene og får kroppen til å slappe av. De kraftige varmtvannsdysene stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer transporten av oksygen og viktige næringsstoffer til musklene. Et boblebad gir ikke bare avslapning, men kan også bidra til å lindre symptomer på ryggsmerter og høyt blodtrykk. 

 

Moderne utstyr og sensuelt lys  

Integrerte boblebad kan leveres i en rekke ulike materialer (glassfiber, plast, betong eller rustfritt stål). 

 

Du kan kombinere antall tilbehør, som for eksempel luft–vann-massasjedyser, benker med luftmassasje eller dyser i bassengbunnen til fotmassasje. Lag en massasje- og velværeoase ut fra dine ønsker. Og ikke glem den avanserte belysningen som gjør opplevelsen komplett.