Bassengteknologi - BWT Best Water Technology 
Optimal vannkvalitet
til bassenget ditt
Bassengtyper
Bassengutstyr
Bassengvann teknologi

Et par trygge hender til bassengprosjektet ditt. BWT leverer ikke bare et stort utvalg avanserte vannbehandlingsteknologier, men også basseng av høy kvalitet.

Vi er eksperter på vannbehandling og er derfor en pålitelig partner når det gjelder bassengteknologi. BWT planlegger og utvikler vannbehandlingsprosedyrer og innovativ teknologi som gjør at vannet oppfyller de strengeste hygienekravene.


Hvert prosjekt er nøye gjennomført i våre ”Centres of Excellence”. Vi arbeider konstant med å utvikle nye teknologier, optimere prosessene og forbedre produktene for å skape det perfekte bassengvannet.
Hele produktutvalget oppfyller kvalitetskravene som er nedfelt i den norske lovgivningen og er i samsvar med gjeldende normer. Vannbehandling for hoteller, kommunale bygninger, spaanlegg og helseklubber i alle størrelser er kjernen i virksomheten vår.

Vi tilbyr også individuelle løsninger, som behandling av råvann eller varmt kildevann, eller behandling av vann i fontener og dammer.


Som leverandør av totalløsninger tilbyr BWT ikke bare et utvalg avanserte vannbehandlingsteknologier, men også svømmebassenger av høy kvalitet med en rekke typer utstyr og tilbehør, deriblant vedlikeholdsprodukter. Spesielt kan nevnes sentralbryter og styringsteknologi med berøringsskjerm, og muligheten til å få et gunstig energiforbruk ved hjelp av “BWT Energy Solutions”. Kunden oppnår dermed førsteklasses service, noe som vil vise seg å bli en verdifull investering.

 

Pålitelighet, ekspertise samt lang teknologisk erfaring gjør BWT til din perfekte partner i omfattende prosjekter