Havvannsavsaltingsanlegg fra BWT - BWT Best Water Technology 
Rent drikkevann leveres direkte fra BWTs havvannsavsaltingsanlegg

Havvannsavsalting

BWT Birger Christensen As har + 30 års erfaring med avsalting av havvann. Anleggene våre er pålitelige og høyeffektive med et energiforbruk på under 2 kWh/m3.

Kundetilpassede løsninger
Havvannsavsalting benyttes der det er begrenset tilgang på rent drikkevann, eller hvis man ønsker å ha sin egen vannforsyning uavhengig av den offentlige. Selv i Norge, hvor vi har rikelig tilgang på offentlig vann, velger noen kraftverk og produksjonsvirksomheter selvstendig forsyning fra havvann.

 

 

Standardiserte containeranlegg til hoteller og øysamfunn
BWT var de første i verden som lanserte kompakte anlegg til havvannsavsalting i 20 og 40 fots containere og har i dag over hundre anlegg i drift verden over.

Vi har et komplett standardprogram med kapasiteter fra 100 til 1000 m3/dag. Anleggene produseres ved vår fabrikk i Danmark og sendes ut i hele verden. Ekspertene våre installerer og setter anlegget i gang på stedet.

Containerløsningene benyttes som regel i forbindelse med hoteller og feriesentre på øyer hvor det ikke er tilgang på rent drikkevann, eller hvor man ønsker sin egen, pålitelige vannforsyning.