Bransjeløsninger – BWT – din profesjonelle partner innen vannbehandling - BWT Best Water Technology 
1
2
3

Innovativ vannbehandling til de mest krevende behov

Verken mennesker eller virksomheter kan overleve uten vann. Enten det er til et lite kontor, eiendommer, sykehus eller industrivirksomheter, har alle bruk for vann. Det kan være alt fra vann til oppvarming og vaskemaskiner, det kan være drikkevann, og det kan være prosessvann i industrien.

I næringsmiddelindustrien står og faller kvaliteten på produktene med kvaliteten på vannet som brukes i produksjonen i for eksempel bryggerier, meierier og slakterier.

Den mest kritiske bruken av vann skjer etter alt å dømme innen legemiddelindustrien og i helsesektoren. Her står menneskeliv på spill, uansett om vannet benyttes i operasjonssaler, i laboratorier eller på dialyseavdelinger. Likeledes skal vannet som brukes i fremstillingen av legemidler, være av høyeste kvalitet. Disse sektorene stiller de strengeste kravene til renhet og sterile standarder, og dette oppnår man kun med vannbehandling på et svært avansert nivå.

BWT – din profesjonelle partner innen vannbehandling

Gjennom flere tiår har BWT etablert seg som en pålitelig partner innenfor vannbehandling. Vår dyptgående ekspertise, erfaring og omhu kjennetegner vår service og rådgivning. Har du utfordringer, hjelper vi med å løse problemet på en smidig og tilfredsstillende måte.