Totalavsaltet vann - BWT Best Water Technology 
Vannbehandling på høyeste nivåFunklende glass og skinnende servise
– et perfekt resultat.

Totalavsaltet vann

Med totalavsaltet vann oppnår man perfekt, skinnende og glansfull oppvask uten behov for etterpolering samt perfekt kalkbeskyttelse.


Totalavsaltet vann er det korrekte valget når oppvaskmengdene er store og det ikke er tid til etterpolering. Vannet er fullstendig fritt for salter, og likevel ser oppvasken ut som om den var håndpolert. Totalavsaltet vann oppnås enten ved dobbelt ionebytte eller ved omvendt os¬mose. Den vanligst formen i dag er omvendt osmose, siden anlegget stort sett er vedlikeholdsfritt og har høy kapasitet. Vannet presses under trykk gjennom en semipermeabel (halvgjennomtrengelig) mem¬bran som holder tilbake 99 % av alle salter og mineraler. I tillegg fjernes mikrobiologisk forurensing, virus, pyrogener og endotoksiner. Tilbake er kun ren H2O.


Et omvendt osmoseanlegg krever ikke mye vedlikehold – det er kun membranen som skal renses eller skiftes ut når den er i ferd med å bli tilstoppet. Hvis du ønsker en fullstendig flekkfri, skinnende oppvask uten omfattende manuell polering, er et omvendt osmoseanlegg det beste alternativet. Det er billig i drift ved et stort vannforbruk, og ingen kjemikalier benyttes.

Kontakt skjema

Fornavn: 
Etternavn: 
Email: *
Beskjed: *
Vennligst fyll ut obligatoriske felter