Kaffe- og vendingbransjen - BWT Best Water Technology 
Førsteklasses vannkvalitet
til de aromatiske kaffespesialitetene
Førsteklasses vannkvalitet
til sprø bakervarer
og perfekte, knasende grønnsaker
Førsteklasses vannkvalitet
til glansfullt servise,
glass og bestikk
Førsteklasses vannkvalitet
til smakfulle
drikker fra vendingautomater
Førsteklasses vannkvalitet
til forfriskende, kalde drikker
1
2
3
4
5

Kaffe- og vendingbransjen

Suksess i kaffe- og vendingbransjen står og faller med vannkvaliteten

 

Moderne vendingautomater er blitt så avanserte at de får karakteren, smaken og mangfoldet av aromaer perfekt frem. Derfor har kravet til det andre avgjørende råstoffet – nemlig vannet – også steget. Uansett om det dreier seg om pulverkaffe eller friskbrygget kaffe, er man avhengig av den høyeste vannkvaliteten for å opprettholde eller til og med forbedre kaffens kvalitet.


Vann er ikke bare vann


Ser man på kvaliteten på drikkevannet, finnes det store lokale forskjeller. Listen over mulige avvik er lang, og derfor kan kaffen få smaksforskjeller. Vannet kan være for hardt, det kan ha for høyt klorinnhold eller mangle mineraler. Eller det kan inneholde for mye oppløst gips eller andre uønskede fremmedlegemer. Kort og godt: Vannkvaliteten er ikke alltid perfekt. Den skal optimeres til bruk i kaffen.


Riktig produkt til ethvert vannbehov


De spesielle kravene som stilles innenfor kaffe- og vendingbransjen, oppfylles med et bredt produktutvalg. Her kan blant annet nevnes den nye BWT Bestsave kalkbeskyttelsesputen, som benyttes når det er tilstrekkelig med en basisbeskyttelse til kaffemaskiner i mindre virksomheter. Eller den ytterst økonomiske BWT Bestmax-serien med "High-Efficiency-Technology" (HET) til vendingbransjen, hvor det brukes store mengder vann. I tillegg finnes en rekke spesialfiltersystemer til problematiske vannforhold samt flaggskipet BWT Bestmax PREMIUM med Mg2+ teknologien fra BWT, som er spesielt utviklet til premium-segmentet innenfor vending. Dette er en filterpatron som ikke bare fjerner kalsium fra vannet, men samtidig forsyner det med smaksbæreren magnesium.


Med vannoptimeringssystemene fra BWT er det imidlertid ikke bare den sensoriske kvaliteten som ivaretas. Man får også maksimal driftssikkerhet og en pålitelig beskyttelse mot kalkavleiringer. Slik oppnår man maksimal driftsøkonomisk effekt, og investeringer sikres.

Kontakt skjema

Fornavn: 
Etternavn: 
Email: *
Beskjed: *
Vennligst fyll ut obligatoriske felter