BWT AQA perla – Årets produkt 2012 - BWT Best Water Technology 

BWT AQA perla – Årets produkt 2012

BWTs bløtgjøringssystem, AQA perla, gir silkemykt perlevann for hele familien – en innovativ løsning for alle huseiere i kampen mot kalkflekker. Det beskytter dusjkabinetter, gjør hvert bad til en velværeopplevelse, gjør klesvasken ultramyk, gjør at huden din føles fløyelsmyk og håret silkemykt og skinnende. Og ikke minst – det rengjør baderomsutstyr og armaturer på et blunk.

 

I tillegg beskytter produktet hele rørsystemet mot kalkavleiringer og forIenger dermed levetiden til husholdningsapparater. Kostbare reparasjoner holdes på et minimalt nivå, og strømutgiftene blir redusert betraktelig. BWT AQA perla vant kvalitetsprisen ‘Product of the Year 2012’ Det imponerte dommerpanelet i kategoriene kvalitet, design, funksjonalitet og miljøvennlighet.

 

Her er dommernes kommentar: “Etter bløtgjøringsprosessen er det silkemyke vannet ekstremt effektivt når det gjelder å beskytte rørsystemet samt deler og utstyr som er koblet til det. ‘AQA Perla’ er dessuten enkel å betjene, siden brukeren kun trenger å skrive inn den aktuelle hardheten til det lokale drikkevannet og den påkrevde hardheten etter blanding."