BWT i Norge - BWT Best Water Technology 

BWT i Norge

Tidligere het vi kun Birger Christensen AS, nå BWT Birger Christensen AS

 

Eksperter på vann

BWT Birger Christensen AS ble etablert i 1928 og innehar i dag betydelig kompetanse innenfor avanserte vannbehandlingsløsninger til industri- og forsyningsvirksomhet, helsesektoren, hotell- og restaurantbransjen samt til næringseiendommer og private forbrukere. Vi har en markedsledende rolle i Norge på leveranser av renseteknikk til offentlige og private svømmebasseng, spa anlegg og badeland.

Med egne avdelingskontorer i Porsgrunn, Melhus og Målselv har vi landsdekkende service, salg, rådgivning og montasje. Vi omsetter årlig for ca 70 mill. og har vi har ca. 25 medarbeidere. Vi er en del av BWT-gruppen – Best Water Technology –Europas ledende virksomhet innenfor vannbehandlingsteknologi.

BWT kjennetegnes av høy kvalitet, kreativitet og unike produkter. Vi ønsker å levere fremtidsrettede og optimerte løsninger med best mulig vannkvalitet tilpasset kundens behov.

Vi tror på utvikling av miljøvennlige og økonomiske vannbehandlingsprodukter som beskytter og bevarer den blå planeten vår. Vann er en begrenset ressurs som vi har et felles ansvar for.

 

Bredt produktutvalg

Vi tilbyr et bredt utvalg av standardprodukter innenfor vannrensing og -filtrering. De teknologiene som benyttes mest, er ionebytte til demineralisering, mykgjøring og avkarbonisering, membranteknologi til omvendt osmose, mikro-, ultra- og nanofiltrering, ultrafiolett lys til desinfisering, ozon, elektrolyse, elektrodialyse, klorelektrolyse, elektrodeionisering og doseringspumper.

Kundetilpassede prosjekter

Vi er eksperter på større skreddersydde løsninger og gir kundene råd slik at prosjektet tilpasses deres spesifikke behov. BWT tar hånd om prosjektet fra første spesifikasjon til endelig avlevering, og vi gir det lokale driftspersonalet opplæring. I tillegg sørger vi for kontinuerlig service og driftsoppfølgning. Helt fra starten av har BWT vært basseng, industri- og forsyningsbransjens foretrukne leverandør av høy vannkvalitet til viktige bruksområder. De ulike teknologiene våre er basert på markedets høyeste standard.

 

Landsdekkende service

Vi utgjør bransjens største serviceorganisasjon med 9 erfarne og dedikerte serviceteknikere. Vi jobber over hele Norge og til dels i våre nabo land. Vår service er tilpasset kundens behov:

 • Servicekontrakter – forebyggende vedlikehold, periodisk tilsyn og driftsavtaler. 
   • Verksted: Autorisert verksted for reparasjon/ service av Dolphin bassengroboter.
   • Overhaling og reparasjoner av pumper og annet utstyr. 
   • Oppstart, idriftsetting og opplæring av lokalt driftspersonale. 
 • Service privat - Sommeråpning, ettersyn, vinterstenging og reparasjoner av basseng og utstyr i renseanlegg. Service og reparasjoner bløtgjøringsanlegg uv-installasjoner.
 • Service offentlig/ Hotell - Forebyggende vedlikehold, periodisk tilsyn, reparasjoner og driftsavtaler.
 • Industri - Forebyggende vedlikehold, periodisk tilsyn og reparasjoner på UV, RO og bløtgjøringsanlegg.
 • Vannverk - Forebyggende vedlikehold, periodisk tilsyn og reparasjoner på UV, RO og bløtgjøringsanlegg.