Full av smak
med ny BWT
Mg2+- teknologi

Kjøkken, restaurant og bar

På kjøkkenet, i restauranten og i baren er hygiene og smak det viktigste 

Hardt vann gir alvorlige problemer. Kalkflekker på servise og glass, kostbare reparasjoner av oppvaskmaskinen og høyt tidsforbruk på glasspolering er kun et lite utvalg av problemer som kan oppstå.

 

Mykt eller avsaltet vann er den beste løsningen på disse problemene. Glass og servise blir skinnende rent uten kalkflekker, maskinene holdes kalkfrie, og utgifter til nyanskaffelser, reparasjoner osv. reduseres dermed merkbart. Alt dette vil gi et mer energieffektivt og miljøvennlig kjøkken.

 

BWTs nye Mg2+ teknologi beriker drikkevannet med magnesium og gir forbedret smak og unik aroma. Bestmax-serien garanterer ikke bare en konstant god kaffesmak, men beskytter også maskinen mot kalkavleiringer. Dampovner og vendingautomater oppnår også disse fordelene, og dermed forlenges levetiden til dette utstyret.

 

Få en komplett løsning til kjøkken, restaurant og bar:

Bløtgjøring

Delvis avsalting

Filtrering

Totalavsaltning

Mg2+ teknologi 

 

Fordeler:

  • bedre smak på kaffe, te og andre varme drikker fra det magnesiumberikede vannet (Mg2+ teknologi)

  • reduksjon av kalkavleiringer i alle maskiner

  • reduksjon av kjemiske rengjøringsmidler

  • forlenget levetid på maskinene

     


Totalavsaltet vann

Bløtgjort vann


Delvis avsaltet vann